Türkiye nin ilk termal sağlık kasabası

Türkiye nin ilk termal sağlık kasabası

450 bin metrekare alanı ile 250 milyon dolara mal olacak Türkiye nin ilk Nerven Termal sağlık kasabası bolu ya kuruluyor.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor.  

Narven Termal Sağlık Kasabası 450 bin metrekare alanıyla Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor. Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı olacak.

Bolu’da 250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen Narven Termal Sağlık Kasabası, Türkiye’deki termal turizmin bugüne kadarki en büyük yatırımlarından biri. Hisseli gayrimenkul sistemi ile Ocak 2016’dan itibaren misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Sağlık Kasabası, 450 bin metrekare alanda, 7200 yatak kapasitesi ile  Bolu turizmini de iki katına çıkaracak. Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmayı hedefleyen Narven, Bolu halkına sunacağı istihdam olanağı ile de şehrin kalkınmasını sağlayacak.     "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş. bu projeyle Narven Termal Sağlık Kasabasını uluslararası standartlarda bir tesis olarak inşa ediyor.

 

Mail Listesi

Mail listemize kayıt olarak firmamız hakkında ki yeniliklerden bilgi sahibi olabilirsiniz !

Sosyal Medya Linklerimiz

Firmamızı Sosyal Medyadan takip edebilirsiniz.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarı 6. Cadde No: 1
Daire :119 Beyaz Tower İkitelli - Başakşehir / İstanbul
0212 671 43 02
Ceviz Bilişim

© 2013 Oscar İstanbul All rights reserved.